Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

Yritysesittelyjä

Tälle sivulla tarjotaan tarkempia tietoja Pohjois-Kirkkonummen ja lähialueen yrityksistä. Erityisen kiinnostuksen kohteena ovat uudet yritykset.

K-Supermarket Veikkola avattiin 5.5.2011

K-Supermarket Veikkola avattiin 5.5.2011

Tiedote Kesko Uusimaa           5.5.2011
 
Kirkkonummen Veikkolassa avattiin K-supermarket
 
K-supermarket Veikkola vietti avajaisiaan torstaina 5. toukokuuta. Uusi tavallista parempi ruokakauppa korvaa paikkakunnalla aiemmin toimineen K-market Tuulensuun. K-supermarket Veikkolan kauppiaat ovat Cedrik Liljestrand ja Jane Antola, jotka ehtivät luotsata myös Tuulensuuta.
 
Kaupan juhlallisen avauksen suoritti Keskon pääjohtaja Matti Halmesmäki yhdessä Kirkkonummen kunnanvaltuuston puheenjohtajan Gustaf Åbergin ja kauppiasparin kanssa. Kaupan avajaistilaisuudessa juhlatunnelmaa nostatti puhallinorkesteri Rautatien Soittajat.
 
K-supermarket Veikkolassa on panostettu asioinnin helppouteen. 1500 neliömetrin avarat myymälätilat ja leveät käytävät tekevät kaupassa liikkumisesta vaivatonta ja asiakkaita palvelee neljä kassaa. Kaupan sijainti Veikkolan keskustassa, aiempaa K-marketia vastapäätä, varmistaa hyvät kulkuyhteydet autolla, kävellen ja bussilla. Parkkitilaa on 79 autolle.
 
Kaupan valikoimat ovat kasvaneet aiempaan Tuulensuun K-kauppaan verrattuna yli 3000 tuotteella. Valikoimien kehittämisessä on pyritty toteuttamaan asiakkaiden toiveita ja esimerkiksi gluteenittomien ja laktoosittomien tuotteiden valikoimaa on asiakaspalautteen perusteella kasvatettu voimakkaasti. Uuden, entistä ruokaisamman ruokakaupan valtteina ovat runsas hedelmä- ja vihannesosasto sekä monipuolinen Herkkutori, josta asiakas löytää sekä tuoreita kotimaisia herkkuja että eksoottisempia makuja.
 
- Herkkutorimme on matka makujen maailmaan, tuore liha- ja kalatarjonta on erittäin runsas ja tiskin takana asiakkaitamme palvelevat vahvan ruokaosaamisen omaavat alan ammattilaiset. Paistamme täällä joka päivä uunituoretta leipää, piirakoita ja leivonnaisia. Valikoimastamme löytyy myös lähellä tehtyä pienleipomon leipää, kertoo kauppias Cedrik Liljestrand.
 
Kaupan kehittäminen asiakkailta saadun palautteen mukaan jatkuu edelleen. Kauppiaan mukaan asiakkaiden toiveiden huomioiminen on uuden kaupan valikoimassa entistä helpompaa, koska myymälätilaa on enemmän.
 
- Valikoima muotoutuu asiakkaiden toiveiden mukaan myös jatkossa ja toivonkin paljon palautetta, tervetuloa kertomaan ideoita!
 
K-supermarket Veikkola on uudenaikainen ja palveleva K-ruokakauppa, jossa myös ympäristö- ja energiansäästöasioihin kiinnitetään erityistä huomiota. Energiaa säästävissä kylmälaiteissa käytetään kylmäaineena hiilidioksidia ja pakastealtaissa on kannet. Kaupan lämmöneristys on erittäin tehokas ja kylmälaitteiden lauhdelämpö pystytään hyödyntämään siten, että erillistä lämmitystä tarvitaan myymälässä vasta pikkupakkasilla. Energiaa säästyy myös automaattivalaistuksella.
 
K-supermarket Veikkola työllistää yhteensä 24 kaupan alan ammattilaista: K-market Tuulensuun koko 10 hengen henkilökunta siirtyi uuteen kauppaan kauppiaspariskunnan mukana, minkä lisäksi uuden kaupan myötä syntyi 14 uutta työpaikkaa.
 
K-supermarket Veikkola palvelee asiakkaitaan arkisin klo 7-21, lauantaisin klo 8-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.
 
Lisätietoja: K-kauppias Cedrik Liljestrand, puh. 0405886605
 
K-supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, joissa on laajat ja monipuoliset tuoretuotevalikoimat. Ketjun myymälät on suunniteltu siten, että asiointi niissä on helppoa ja miellyttävää. K-supermarketien ruokaosaaminen on vahvaa ja asiakkaita palvelee yli 160 koulutettua Ruokamestaria. Ruokamestarit ovat liha- ja kalatuotteiden asiantuntijoita, jotka antavat asiakkaille tarvittaessa neuvoja ja vinkkejä niin arjen kuin juhlankin ruoanvalmistukseen. K-supermarket-ketjuun kuuluu lähes190 kauppaa. Kaikki K-supermarketit ovat K-ympäristökauppoja.