Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

Haluatko oppia perustamaan ja ylläpitämään omia kotisivuja helposti?

Veikkolan kyläyhdistyksen EU-hankkeen "Kylätalo ja sinne piika" avulla voimme tarjota hankkeen aikana (1.1.-31.10.2007) kotisivujen perustamiseen ja ylläpitämiseen koulutusta ilmaiseksi pohjoiskirkkonummelaisille yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille. Koulutus tarkoittaa www.freewebs.com -sivustolla tarjottavan palvelintilan käyttöönottoa ja siihen liittyviä nettityökaluja, joilla sivut luodaan ja ylläpidetään.


Ilmaista koulutusta annetaan 1-3 henkilölle yhtaikaa enintään kuuden tunnin ajan. Sivut perustetaan ilmaissivuille. Ylläpitoon liittyvää koulutusta voidaan antaa myös siten, että koulutuksessa on 2-3 eri sivuston tekijöitä yhtaikaa.


Koulutukseen tulevalla tulee olla mukanaan alustava sivusuunnitelma ja valmista tekstiä sivuille, jotta koulutusaikaa ei mene otsikoiden ja muun tekstin miettimiseen. Koulutus suositellaan toteutettavaksi niin, että aluksi pidetään vain tunti tai kaksi, joiden aikana perustetaan 1-2 sivua. Tällöin tulevat perusasiat tutuiksi ja sivuston suunnitteleminen on helpompaa.

Voimme myös perustaa ja ylläpitää kotisivusi

Mikäli et halua oppia itse perustamaan ja ylläpitämään kotisivuasi yllä kuvatun kaltaisesti, voit ostaa näitä palveluita Veikkolan kyläyhdistyksen nettipäivittäjiltä. EU-hankkeemme ajan voimme tarjota näitäkin palveluita erittäin edulliseen hintaan.

 

1. Sivuston perustaminen ilmaissivustolle

(7 sivua, enintään 5 tuntia)

2. Freewebsin maksullisten palveluiden käyttöönotto, Internet-tunnuksen hakeminen ja sen käyttöönotto

 3. Ylläpito

*

 4. Tuki

* *

Yksityinen hlö / perhe

50 e

20 e

20 e / v / 4 h

20 e / v / 4 h

Yhdistys

50 e

20 e

20 e / v / 4 h

20 e / v / 4 h

Yritys

100 e

50 e

200 e / v / 12 h

50 e / v / 4 h

* Ylläpito; Ylläpitopyynnöt mieluiten sähköpostitse. Kuvat sähköpostilla. Sopimus 31.10.2007 asti ja se jatkuu automaattisesti, jollei kumpikaan osapuoli irtisano sopimusta.


** Tuki: Tukea annetaan puhelimitse tai paikan päällä Kylätalossa. Lyhyt tukipuhelu tai neuvonta lasketaan 15 minuutiksi, vaikka se kestäisi vain 5 minuuttia.


Hinnat ovat voimassa 31.10.2007 asti. Veikkolan kyläyhdistys joutunee korottamaan hintoja EU-hankkeen päättymisen jälkeen, mikäli emme saa jatkohanketta läpi.

Freewebsin palveluiden hinta

Freewebs tarjoaa seitsemän (7) ilmaista nettisivua / sivusto, mutta silloin sivujen yläosaan tulee mainoksia.


Jos mainoksista haluaa päästä eroon ja saada ylläpitoa enemmän helpottavia nettityökaluja käyttöön, voi hankkia Freewebsiltä maksullisia palveluita.


Starter-palvelu on edullisin. Se sisältää 300 Mt palvelintilaa, kaikki nettityökalut, sivuille ei tule mainoksia, hinta 49,95 $ eli noin 39 euroa vuodessa.


Enhanced-palvelu sisältää samat kuin Starter-palvelu, mutta 750 Mt palvelintilaa, Internet-tunnuksen (ei fi-päätteisiä) ja viisi (5) tunnuksen mukaista sähköpostilaatikkoa, hinta on 99,95 $ eli noin 78 euroa.

Freewebsin palvelut maksetaan netissä luottokortilla tai ns. Paypal-maksusysteemin kautta.


Yhteishankinta?


Jos löytyy vaikkapa viisi yksityistä henkilöä tai yhdistystä, jotka voivat hankkia yhteisen Starter-palvelun, niin silloin kullekin tulisi Freeweb-kuluja noin 10 euroa vuodessa. Palvelintilaa olisi tällöin käytettävissä 60 Mt per yhdistys. Kaikki viisi käyttäisivät samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa, päänavigointipalkissa näkyisivät vain nimet.

FI-tunnus Ficoralta 48 e / 3 v

FI-päätteiset Internet-tunnukset anotaan Suomen viestintävirastolta, www.ficora.fi.


Jos haluttu tunnus on vapaana (https://domain.ficora.fi/fiDomain/aca.aspx), pitää ensin hakea Ficoran sivulle käyttäjätunnusta ja salasanoja. Kun salasanat ovat saapuneet (paperipostissa n. 3 vrk), haetaan varsinaista tunnusta. Tunnus maksaa 48 euroa (alv 9 %) ja se on voimassa kolme (3) vuotta. Tunnus maksetaan saman tien netissä luottokortilla tai verkkopankin kautta.

Ota yhteyttä!

Jos kiinnostuit koulutuksesta, nettisivujen perustamis-, ylläpito- tai tukipalveluista, ota yhteyttä Veikkola kyläpiikaan, Marjokaisa Piiroseen, mieluiten sähköpostitse [email protected], puhelimitse 040 5058 058.

Linkit