Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

Ilmoitustaulu-sivun käyttö

 Ilmoitustaulu-sivulle voidaan laittaa erilaisia pohjois-kirkkonummelaisia palvelevia ilmoituksia. Voit tarjota vuokrattavaa tilaa tai ilmoittaa vuokraustarpeesta. Samoin voit myös tarjota palveluja tai etsiä palvelun tarjoajia. Lähetä lyhyt ilmoitus os. [email protected]. Ilmoituksia pidetään sivuilla enintään 3 kk.


Veikkolaa ja Veikkolaverkkoa koskevista asioista tulee ajoittain kysymyksiä, joihin vastaamme

Veikkolaverkko vastaa -palstalla. Tutustu palstaan ja kysy lisää.

Työtä vailla tai tarjolla

 Veikkolaverkko tarjoaa ilmaista palstatilaa Pohjois-Kirkkonummelta ty?t? tarjoaville ja etsiville. L?het? lyhyt ilmoitus os. [email protected] Voit liitt?? mukaan my?s kuvan

Kirpputaulu

Kirpputaulu (Kirkkonummen kunnan Kirpputaulu eli ilmainen netti-ilmoitustaulu kuntalaisille.)


Osastot: Annetaan, Myydään, Ostetaan, Vuokralle annetaan, Vuokralle otetaan

Löytöeläimet


Kirkkonummen kunta tarjoaa Löytöeläimet-nettisivun, jolla voi ilmoittaa kadonneesta tai löytyneestä lemmikistä. Pääset lisäämään ilmoituksen yllä olevasta linkistä avautuvan sivun lisää-painikkeesta.

Huom. valitse ensin Kadonnut/Löytynyt! Valitse sitten vasta kissa/koira/muu. Kun kirjoitat rotu-kohtaan, mikä lemmikki on kyseessä (esim. papukaija), niin tämä tieto näkyy löytöeläinten etusivulla.

Haku Veikkolaverkosta

Loading

Linkit