Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

Tilaus ja lunastusohjeet

  1. Täytä tällä sivulla alempana oleva lomake lauantaihin 20.6.2009 klo 16 mennessä ja paina lopuksi Lähetä tilaus -painiketta. Jos tilaat samaa tuotetta enemmän kuin kolme kappaletta, täytä uusi tilaus.
  2. Maksa tilauksesi 15.7.2009 Veikkolan kyläyhdistyksen tilille 529745-43368 viitteellä 7702 tai viimeistään noutaessasi tilausta kylätalolta. Varaa tällöin mukaan tasaraha.
  3. Hae tilauksesi Veikkolan kylätalolta os. Vanhatie 29. Ilmoitamme tilaajille sähköpostitse tai tekstiviestillä, milloin tuotteet voi lunastaa.
  4. Tutustu malleihin ja värivaihtoehtoihin tarkemmin tuotteiden esittelysivulta: Mallit, koot ja hinnat

  • Paitaan ja huppariin painettavan Veikkola-kyltin saa sinisellä tai vihreällä pohjavärillä. Jos et ota kantaa taustan värikysymykseen, niin saat sinisen kyltin. Teksti "pieni voittamaton kylä" tulee valkoisella tummiin kankaisiin, mustalla vaaleisiin.
  • Kirjailtaviin tuotteisiin tulee vain Veikkola-kyltti. Näitä tuotteita ovat lakit, reput ja fleecepusakat.

Ennen kuin lähetät tilauksen, kirjoita muistiin, mitä tilasit ja kuinka monta. Voit myös kopioida koko sivun tekstin ja tallentaa tilauksesi esim. jollakin tekstinkäsittelyohjelmalla.

Olen lukenut tilausohjeet ja täyttänyt tilauksen huolella. Maksan tilaukseni viimeistään 30.11.2008 Veikkolan kyläyhdistyksen tilille 529745-43368 tai kylätalolla noutaessani tilaustani kylätalolta. *
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

Linkit